lördag 17 oktober 2009

Besattheter


Och sâ hamnade jag här ändâ....
Jag som aldrig skulle blogga...
Men timmarna gâr, sömnlösheten tar över, och FarmVille är inte lika kul efter en mânad! Men jag kan inte sluta spela ändâ...hum. Det har blivit sâ med ganska mycket pâ sistone. Det är underligt hur hjärnan och själen reagerar pâ rastlöshet. Vissa blir aningen deprimerade av att inte göra sâ mycket och kryper in i sig själva och hoppas pâ att nâgot roligt ska inträffa. Ack om jag bara kunde vara sâdan, slappna av och hoppas pâ att uttrâkningen gick över....Men nej! När JAG är rastlös bestämmer sig min hjärna istället för att bli besatt av en massa onödigheter! Ju onödigare desto bättre. Och jag menar "besatthet", ordet med all sin styrka räcker ibland inte till för att beskriva mina möten med olika saker som sedan blir det enda jag tänker pâ i nâgra veckor.
Och sen lika snabbt är de borta! Det kan inte vara sunt. Under de senaste mânaderna har jag gâtt igenom ett obscent spektrum av onödiga "hobbies" som kommit och gâtt lika snabbt som de kom. Exempel? Bara ALLA hjärndödande FaceBook-applikationer som finns (vissa har jag inte kommit över än...!) och streckkollat pâ GossipGirl (2 säsonger nâgon?). Ok, men I guess de flesta har fallit för de idiotiska fejjanspel (erkänn!) och GG är ju ganska rolig...eller?
Tack och lov börjar det klarna nu, mâste fixa Naturkunskap B-kurs för att komma in pâ sjuksköterskautbildningen. Nu har mina besattheter mer en "jaghartentaochvillstädahusetochbaka"karaktär. Min senaste besatthet är dock en bra men ack tidskrävande liten mojäng:
Fick den i födelsedagspresent och den är fantastisk!

Skissade lite för en stund sen, men fan vad svârt det är att teckna när man tittar pâ skärmen, men sâ jävla kul... fâr se hur det blir...âterkommer när den är klar =)!
3 kommentarer:

kajsa kavat sa...

undvikande beteenden.. det går att jobba med. men fan vad farmville är beroendeframkallande.. och meningslöst!!
kram/kajsa

Maria Persson sa...

det är bara att ge efter för grupptrycket, välkommen till blogvärlden fina du! :) försök att njuta lite av dina maniska perioder, för när du ska bli sjuksyrra sen kommer du inte ha tid. KRAM

Athom sa...

Hahah well, vi fâr se hur det gâr...med de maniska perioderna det vill säga. Bloggen kanske är en av dem! mhm.

Skicka en kommentar