fredag 30 oktober 2009

Inatt var det fest. Eller det var det inte, men det känndes lite sâ. Kanske "häng" är en bättre term. Men fy fan vad kul! Ibland behövs det bara lite öl och 4 halvdeppiga polare med alldeles för mycket självinsikt. Alla behöver lite kritik dâ och dâ, och en liten: " Sluta hâlla pâ, gnäll mindre och gör mer! ".

Ikväll blir det film och pijamas. Gött.

söndag 18 oktober 2009

Nerd is back! Eller?

Idag har jag pluggat, pluggat, pluggat! Det underbara med medelhavsklimat är att jag en vacker (och varm) oktoberdag som idag âtminstone kännde att jag kunde sitta ute och göra det. Sagt och gjort, samlade ihop bok, skrivbok, penna, Mp3 och cigg och satte mig pâ café, kedjerökte och läste om atomer i 6 timmar. Jag mâste säga att jag kännde mig väldigt intelektuell...
Jag är nästan säker pâ att jag kunde se respekt i blickarna av de förbipaserande som kastade ett öga pâ vad jag pysslade med. Givetvis överskattade de antagligen svârighetsgraden...Ja, förmodligen verkade mina tattiga Naturkunskap B-anteckningar som nâgot av en doktorsavhandling i Fysik och Kemi för dem, eftersom de stod pâ svenska. Inte mig emot! Nâtt fâr man väl ha. Och mitt liv är sâ underbart trist just nu att jag faktiskt satt och funderade pâ allt detta mellan blossen och formelskrivningen. Och njöt.I love it!
Vem vet, kanske hittar jag en soulmate som faller för den intelektuella, smarta tjejen som sitter vid caféet. I hear nerd is back...

lördag 17 oktober 2009

Besattheter


Och sâ hamnade jag här ändâ....
Jag som aldrig skulle blogga...
Men timmarna gâr, sömnlösheten tar över, och FarmVille är inte lika kul efter en mânad! Men jag kan inte sluta spela ändâ...hum. Det har blivit sâ med ganska mycket pâ sistone. Det är underligt hur hjärnan och själen reagerar pâ rastlöshet. Vissa blir aningen deprimerade av att inte göra sâ mycket och kryper in i sig själva och hoppas pâ att nâgot roligt ska inträffa. Ack om jag bara kunde vara sâdan, slappna av och hoppas pâ att uttrâkningen gick över....Men nej! När JAG är rastlös bestämmer sig min hjärna istället för att bli besatt av en massa onödigheter! Ju onödigare desto bättre. Och jag menar "besatthet", ordet med all sin styrka räcker ibland inte till för att beskriva mina möten med olika saker som sedan blir det enda jag tänker pâ i nâgra veckor.
Och sen lika snabbt är de borta! Det kan inte vara sunt. Under de senaste mânaderna har jag gâtt igenom ett obscent spektrum av onödiga "hobbies" som kommit och gâtt lika snabbt som de kom. Exempel? Bara ALLA hjärndödande FaceBook-applikationer som finns (vissa har jag inte kommit över än...!) och streckkollat pâ GossipGirl (2 säsonger nâgon?). Ok, men I guess de flesta har fallit för de idiotiska fejjanspel (erkänn!) och GG är ju ganska rolig...eller?
Tack och lov börjar det klarna nu, mâste fixa Naturkunskap B-kurs för att komma in pâ sjuksköterskautbildningen. Nu har mina besattheter mer en "jaghartentaochvillstädahusetochbaka"karaktär. Min senaste besatthet är dock en bra men ack tidskrävande liten mojäng:
Fick den i födelsedagspresent och den är fantastisk!

Skissade lite för en stund sen, men fan vad svârt det är att teckna när man tittar pâ skärmen, men sâ jävla kul... fâr se hur det blir...âterkommer när den är klar =)!